Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.12.2015, 19:22   #17923
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Pisałem już kiedyś - znajomemu Irlandczykowi w PL pańcia cofnęła w jego accorda terenówką.

Też zaczęło się od targów na pseudonaprawę na zamiennikach itp, ale namówiłem go by się uparł na ASO, bezgotówkowo. Pańci ubezpieczyciel musiał słono zapłacić za sprowadzenie części do samochodu z kierownicą nie po tej stronie. Ale autko zrobili dobrze. Całkiem niedawno accorda sprzedał. W Irlandii. Polakowi. Opowiadał że kupiec oglądał i sprawdzał wszystko ponad 5 godzin.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post