Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.12.2015, 20:17   #7
Leman39
Moderator

Data rejestracji: 21.02.2014
Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Już nie raz robiłem test "przed nadrukiem" vs. "po nadrukowaniu" - przy założeniu, że nie pobrudziłem/przerysowałem - ja (przypadkiem) warstwy zapisu wyniki nie różniły się na tyle by były widoczne "gołym okiem".
Testowane na Panasonic/Verbatim/Umedisc BD-R, Verbatim/HP/TDK DVD+R/-R, Verbatim/TDK CD-R.
BDR Testowałem po jednej sztuce na Plextor LB950SA i B950SA wypalane Pioneerem BDR-209 - to pamiętam, gdyż testowałem około pół roku temu.
Wtedy drukowałem na HP-D5160.
Testy zrobiłem z ciekawości i wyrywkowo w przekroju czasu, więc nie mam materiału by poprzeć tezę np. obrazkami.

Tego Teac'a bym wziął, ale cena odstrasza
Leman39 jest offline   Odpowiedz cytując ten post