Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.12.2015, 22:03   #11
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Ostrymiecz Podgląd Wiadomości
No właśnie brak jakiegolwiek znajomego z takim napędem. Wypada na to, że samemu będę musiał kupić. Jak z jakością wypału tego Teaca po crossflashingu? Porównywalna z Pionkiem? Bo chyba od nich nic lepszego nie ma?

Jeszcze przyszedł mi do głowy pomysł, że mój Pionek 206 jest tak stary, że nie ma strategii wypału dla TDK BLD-RBB?
Wszystkie modele LiteOn iHBS i jego klony dobrze nagrywają BD , słabiej DVD , bardzo dobrze również CD , crossflash nie wpływa zupełnie na jakość zapisu napędu...
Nie możliwe żeby Pioneer nie miał strategii dla TDK BLD-RBB
http://pioneer.jp/device_e/product-e..._MediaList.pdf

Problem z BD-R FalconMediaPro-2015-12-27_21-01-26.png

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post