Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.12.2015, 11:32   #18
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mlody111222 Podgląd Wiadomości
po dwóch godzinach stresowania gpu Furmarkiem Geeks3D stwierdzam, że nic się nie dzieje.

temp dochodzi do 74 stopni, cała reszta w normie.

jakieś pomysły ?
Miałem podobne chłodzenie na mojej karcie, było mało wydajne i głośne,
wymień pastę ,wyczyść radiator/wentylator.

W budzie masz dobry przepływ powietrza ?

Co do samego biosu ,kiedyś był program do edycji i zapisu na stałe w karcie.

Nie wiem jak to się ma do dzisiejszych kart. Postaram się czegoś poszukać na zagranicznych forach.

Takie coś znalazłem

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 28.12.2015 o godz. 12:10
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post