Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.12.2015, 20:34   #28
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez mlody111222 Podgląd Wiadomości
@mgit

Tak, zrobiłem tak jak napisałeś, po ścince ctrl + alt+ del aby zamknąć aplikację
Jeśli to są pełne logi... to jak pisałem jest jeden błąd.

Według mnie albo masz walnięty system, albo winne są stery. Najnowsze nie zawsze znaczą najlepsze. Musisz sprawdzać jak na innych sterach system się zachowa. Po każdej instalacji sterowników - pełny restart, próba doprowadzenia do crasha restart i sprawdzenie logów. Najlepiej logi czyścić, bo inaczej będziesz po jakiejś chwili będziesz mieć tego od groma i się nie połapiesz, czy wyskoczył jakiś problem czy nie.

Przy zmianie sterownika pamiętaj: najpierw ręcznie odinstaluj, potem ccleaner, a dopiero potem właściwe stery - restart i doprowadzenie do crasha.

Ponadto najlepiej było by zacząć tą zabawę, od formata... co by wyeliminować już na starcie problem systemu.

Do tego bym sprawdził, jak na debianie / ubuntu się zachowa... ze sterami producenta

Ostatnio zmieniany przez mgit : 28.12.2015 o godz. 20:39
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post