Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.12.2015, 23:03   #18410
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Ściema, tylko jedno piwo widzę!

W Polsce podobna trawa zaczyna wyrastać.
O, o, o!

Tak daleko jak ja pamiętam jeszcze nie było, żebym widział pod koniec grudnia wyższą trawę niż na początku - a w tym miesiącu widziałem. Miałem nawet wrażenie, że widziałem również na jednym żywopłocie zaczątki pąków, ale pewności co do tego nie mam...

A wracając do tematu:

IMPREZKA ON-LINE II (tylko powyzej 18 lat) !!-raciborski-pils.png

Jarson jest offline