Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.12.2015, 18:06   #4190
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jestem po wymianie zdań z wieloma znajomymi i krytykują że słabe że zła postać
Kylo Ren te dziecko jak zdjął maskę...
tak właśnie odbiera to "kowalski" który nie zna historii Star Wars i nie słucha ze zrozumieniem Kylo Ren to dalej "uczeń" jest powiedziane że musi ukończyć szkolenie. wiec na próżno szukać epickich pojedynków Rycerzy Jedi czy Mistrzów Jedi na miecze świetlne... bo kto niby miał by walczyć ? tak jak w poprzednich częściach

Pierwsza scena z Kylo Ren dla mnie rewelacja do tej pory nie było tak mocnego wejścia ciemnej strony.

Harison Ford u mnie 10/10 za role Hana Solo zagrał tak jak powinien :-) z humorem. to ze ginie pewnie nie chciał zagrać w kolejnych częściach.

Fabuła przypomina "Nowa Nadzieję" schemat filmu jest niemal że identyczny
brakowało mi więcej pobocznych rozbudowanych wątków takich jak z 1czesci wyścigu ścigaczy czy z 2giej części wyprawy na planetę Kamino inspekcja przygotowań armii klonów.

Ja odbieram to tak że w 7 jest główny watek i każdy nowy bohater jest do niego wciągany i akcja filmu biegnie dalej głównym schematem. to taki mały - ale i tak Rewelacja :-)

Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 29.12.2015 o godz. 18:49
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post