Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.12.2015, 23:37   #10
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Obecnie w bardzo dobrym, dostaną ją dzieciaki.
Ale miała wymieniany wyświetlacz....padł sam z siebie, nawet porysowany w ogóle nie był.
Wszystkie moje telefony jakie miałem zawsze były w dobrym stanie do końca.

A propos - mam jeszcze 6310i z fabryczną folią na ekranie, a używałem chyba z 5-6 lat Zupełnie nie przeszkadzał, więc się ostał.

PS A wcześniej w idealnym stanie dałem babci 3310. Ma ją do dziś i dzielnie daje radę.