Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.12.2015, 17:10   #3
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
..

btw. @czary2mary dostałem oryginalnego NEC`a 4551 ale trup nie otwiera tacki tylko dioda się świeci silnik nie kręci
jak byś na części potrzebował
Nieprawdopodobnie dead chipset\płyta główna a często i OPU dostaje zawału przy okazji ....
Choć potrzebne mi OPU od ND-355x\455x bo wygrzebałem w złomie ND-3650A ale ze sprawnym CD , udało mi się co prawda odpalić DVD ale jest tylko odczyt - brak mocy już odpowiedniej do zapisu -ciemna strona mocy niestety ...
Ale na razie i tak przeszczep mało realny bo bez kalibracji działa to sobie tak -dopiero jak się nauczymy wgrywać eeprom do NEC\Optiarc to może poeksperymentuje...

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post