Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.01.2016, 12:05   #560
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
Houston, mamy problem Pioneer R.I.P. tj. wykrywa go w systemie, tacka się wysuwa ale po włożeniu jakiejkolwiek płyty napęd nie startuje... silnik nie kreci...

a wypaliłem nim 3 DVD+R DL i 1 BD-R
@seku

Możemy tak na 90% już wyjaśnić zagadkę Twojego byłego Pionka
W modelach BDR 20x \S0x taśma od silnika jest mocno wygięta i pod kątem i często się łamie\wygina \wypina \ nie styka prawidłowo ..itp itd ...

Objawy są dokładnie takie jak u Ciebie były , OPU startuje i rozpoznaje nośnik , ale brak obrotów silnika ..... już miałem kilka identycznych przypadków w tym modelu ....
Ten też taki był reklamacyjny Pioneer BDC -207DBK
Ciężko się tą taśmę naprawia ale da radę to zrobić zręczna rączka

Pioneer BDR-209\S09 BD-R x16-2016-01-01_10-38-19.png

Mój sklep on-line
czary2mary.pl

Ostatnio zmieniany przez czary2mary : 01.01.2016 o godz. 15:15
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post