Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.01.2016, 12:04   #2
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez lee99 Podgląd Wiadomości
Nie wiele raz "na rok" dvd r/rw czasem dl.
Aż tak bardzo z zakupem mi się nie śpieszy.
Czyli mój nec 4571a też dobrze wypala dl? Dawno już żadnych testów nie robiłem bo parę lat temu zamieniłem płyty dvd na hdd; )
Pozdrawiam
NEC- 4571A jak sprawny to "skarb" do DVD-+R DL...
Również LG GH20LS10 to naprawdę dobry i fajny sprzęcik do nagrywania ...

Nic nowego żeby do tych Twoich dwóch modeli zbliżało się na 10km nie znajdziesz...

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline