Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.01.2016, 13:09   #161
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez lee99 Podgląd Wiadomości
Tak ale są napędy lg do których o dziwo wychodziło sporo wersji biosu.
Do tego mojego modelu firma dała ciała xd
W tamtych czasach co chwila wychodził nowy model GH2x , zasada którą ogólnie stosowała HLDS było że nie wspierała starych modeli chyba że były jakieś krytyczne błędy....

Widzę że masz wgrany zmodyfikowany firmware \jeżeli masz go jeszcze w kolekcji to sprawdź czy płyty których nie widzi mają wsparcie w firmware ...
Podejrzyj\sprawdź sobie w MCSE ..... i będzie jasne czy problem jest w sofcie czy albo w laserze lub jakości wykonanych płyt bo te ostatnio nas nie rozpieszczają

Testowo wpisałem do MCSE firmware od LG GSA-H22N z roku 2007r - w zasadzie wszystkie najnowsze strategie dla płyt x16 są dodane ....
Twój soft jest chyba z 2008\2009r jak dobrze pamietam...

-2016-01-03_13-06-49.png

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline