Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.01.2016, 13:50   #4959
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Mój traktor zamarzł, znaczy paliwo zamarzło, bo kręci nawet żwawo, pyknął trochę na cylindrach i koniec, kręci i nic się nie dzieje. Podkusiło mnie przed tymi mrozami dolać droższej ropy na małej stacji, od razu poczułem spadek mocy... ehhhhhh...

Trzeba będzie rano podstawić pod silnik dmuchawę 2kW, po godzinie powinien zapalić, testowałem to już kilka razy.
Spróbuj na Statoilu tankować,[niedługo perfec-k czy jakoś tak] ja tankuje tam 95 i jest ok,
znajomy ma forda turbognoja i też nie ma z ropą problemu a jego samochód, jest dość kapryśny i ma duuuuży przebieg
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post