Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.01.2016, 20:33   #56
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Lolek7825 Podgląd Wiadomości
Czyli rozumem że panasonic i Asus odpada....
No cóż. Musze sie za tym pionierem rozejrzeć

.
Silverstone SST-SOB02\ Panasonic UJ265 to zbliżony poziom co Samsung SE-506

Asus Impresario SBW-S1 PRO - to absolutna nowość\piękność \uniwersalny sprzęt może służyć jako zewnętrzny napęd \ jak również jako kino\ player itp itd....
Szczerze nie wiem co w środku siedzi ani jak to się sprawuje ale wiem że jest piękny....jak na nagrywarkę

PS . I na pewno dla @MAX-a się spodoba
https://www.asus.com/pl/Optical-Driv...sarioSBWS1PRO/

Na pewno Pioneer BDR-X09T to sprawdzony sprzęt i model ....

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post