Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.01.2016, 10:28   #55
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Lucius Podgląd Wiadomości
Dłuższy czas szukałem tematu gdzie można pochwalić się starymi płytami i ich stanem - nareszcie znalazłem

Jedną z nich prezentuje poniżej.
Palona 2009r.
Esperanza DVD+R DL

Szkoda gadać.
To FakeMID -płyta podrobiona przez UmeDisc China.\FakeMID RICOHJPN-D01-06
Stąd też takie wyniki....

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post