Dyskusja: [FAQ] Stare, ale jare!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.01.2016, 16:25   #259
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez VANTWG Podgląd Wiadomości
mam HPową wersję AD-7251H-H5 FW 1H8D.
Warte to coś czy raczej nie ? i czy da się przeflashować na coś normalnego, bo jakoś nie mam zaufania do machlojek HP
To OEM\ klon Sony Optiarc AD-7261S ..... crossflash musiałby wyglądać miej więcej jak tu: Optiarc Sony AD-7250H
Tylko trzeba tylko jeszcze napisać fix startowy....

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post