Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.01.2016, 05:30   #581
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Lolek7825 Podgląd Wiadomości
Na pewno będą. te to tak na szybko.... szkoda że nie dodali żadnego oprogramowania..... no cóż

Co do pierwszych wrażeń, zapis 25 gb w 21 min (x4) super.
Niestety nie działa z opti drive (pewnie przez to, że to USB) nie znalazłem też firmwearu do tej wersji....

Jan na razie jestem bardzo zadowolony, jutro jak ochłonę to dodam fotki i szersze uwagi........
Na żadnym Pioneer BDR-20x\S0x\09T nie działa testowanie na OptiDriveControl , napęd nie obsługuje discqualty płyt BluRay...Natomiast sprawdź czy działa test płyt DVD-+R 4,7GB bo na zwykłych BDR-20x\S0x działa w tym programie....
To bardzo nowy napęd na rynku stąd też brak jeszcze aktualizacji firmware.

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post