Dyskusja: [FAQ] Stare, ale jare!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.01.2016, 12:07   #266
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
dumpy zrobione :-)

crosflash udany niby tak ale pytanie co zyskam w innej wersji ? 624 funkcje których nigdy nie używam wiem wiem sztuka dla sztuki :-)
Wszyscy użytkownicy iHAS 624A bardzo chwalą soft -jest to najnowszy firmware do rewizji A-fw.ZL2U z 13-Feb-2011.
Jak Ty nie chcesz przetestować to może ja swojego iHAS 224A zrobię do iHAS 624A bo soft do mojej wersji jest najgorszy ze wszystkich modeli iHAS A ....

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post