Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.01.2016, 19:47   #585
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości

Chyba troszkę nie o to mi chodziło
Dużo testów z nośników jest podlinkowane do tego tematu i po zmianie tematu estetyka uległa by pogorszeniu -oczywiście będą działać .... można też po podmieniać \poprawić linki ale jest w tym temacie tego bardzo dużo co wymaga zorganizowania akcji specjalnej...być może przy odrobinie jakiejś większej wolnej chwili tak się stanie ...

Pioneer BDR-209\S09 BD-R x16-2016-01-09_16-32-33.png

Cytat:
Napisany przez Lolek7825 Podgląd Wiadomości
Pioneer BDR-X09 EXT (USB) Firmware 1.00
Płyta DVD Verbatim:
Oraz BluRay Panasonic 50GB testowane na Samsung SE506 Nie wiem na ile to wiarygodne ale zawsze coś.....
Wygląda to bardzo dobrze \ zwłaszcza Panasonic BD-R DL 50GB MEIT01..

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post