Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.01.2016, 17:24   #13476
Leman39
Moderator

Data rejestracji: 21.02.2014
Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Trudno powiedzieć na ile to pozytywne, ale:
Miesiąc temu zamówiłem paczkę za pośrednictwem Poczty Polskiej z odbiorem w placówce - ot zwykły kabel i coś tam przy okazji. Natychmiast dostałem numer przesyłki, by móc ją śledzić. Zatem, skoro odbiór w punkcie, powinienem dostać jakąś wiadomość: mail, SMS, telefon, 3 Króli, cokolwiek gdy ów paczka się "tam" znajdzie.
Minęły 4 dni, no dobrze, nie jest mi wspomniany kabel na dziś potrzebny - poczekam, jest piątek, inne rzeczy na głowie. Mija weekend, mijają kolejne 3 dni robocze, zatem 6 dni roboczych paczka już w drodze. Skorzystam z trackingu - w końcu może się dowiem gdzie ona jest. Poniekąd się nie myliłem, gdyż informacja sprzed 3 dni mniej-więcej taka: paczka wysłana z oddziału nadawczego. Czekam dwa dni - żadnych zmian. Kolejny weekend mija. W poniedziałek piszę do Poczty Polskiej e-maila na temat "Co z moją przesyłką?". Odpowiedzi nie otrzymałem, natomiast we wtorek SMS "paczka do odbioru". Z tego co wiem, jest to "norma" PP. Najdziwniejsze spotkało mnie w ubiegłym tygodniu. Mianowicie, otrzymałem wiadomość zwrotną, w której przepraszają, że tak długo to trwało, ale z ich informacji wynika, iż paczkę odebrałem z konkretnego UP nieco ponad miesiąc temu.

Pomagałem w zajęciach z seniorami, nie mającymi nigdy wcześniej styczności z komputerem. Żadnej z tych Osób napisanie dwóch prostych zdań nie zajęłoby więcej niż 5 minut... Ale miesiąc?
Leman39 jest offline   Odpowiedz cytując ten post