Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.01.2016, 22:20   #716
Leman39
Moderator

Data rejestracji: 21.02.2014
Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Leman39 ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Piękna kolekcja, ustawiając chronologicznie można zaobserwować w jaką stronę idzie produkcja i jakość wykonania poszczególnych podzespołów.
Moje odczucia:
iHAS A: Klasa - do dziś
iHAS B: Nikomu nie trzeba przedstawiać Mnie przynajmniej nie zawiodły
iHAS C: Potrafił nagrać coś, a następnie tego nie odczytać.
iHAS D: Głośny, wybredny co do płyt, problematyczny w DL, sprzedałem do biurowego pc (tak samo jak iHAS 120 X).
iHAS E: Mniej-więcej jak "D" - bez rewelacji.
Pozostałych nie miałem - wszystko przede mną
Leman39 jest offline   Odpowiedz cytując ten post