Dyskusja: Ghost 2002
Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.04.2002, 17:24   #12
Pab
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 13.03.2002
Pab zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nigdy nie miałem w ręku tak okrojonej wersji, więc nie bardzo Ci pomogę, ale....
+++LeWaP+++ bardzo dobrze kombinuje. Najprawdopodobniej masz ogryzek do robienia obrazu i do odtwarzania partycji z tego obrazu (dwa ogryzki z GHOST-ka). Tak kombinuję. Na pewno musisz odpalić kompa z dyskietki, tak naprawdę, to jest programik dosowy (w pełnej wersji) tylko ma dużo bajerów, pod Wina (z których i tak nie korzystam), No, utworzyłem Wizardem dyskietki i mam je do tej pory, choć po programie i jego instalacji ani śladu. Aha Nie zabezpieczaj dyskietek, ponieważ nie uda Ci się nic zrobić. Program, po restarcie sam się odpali do okienka, jakby menu start, i dalej już masz w mojej instrukcji co trzeba robić, adres podałem wyżej. Jaka jest różnica pomiędzy 2001 a 2002, No, że 2002 jest również dla XP ;-)) i utrudnione jest korzystanie, ponieważ należy spisywać numer przed zrobieniem obrazu, bo później nie pozwoli CI nawet rozpocząć odtwarzanie obrazka, a tak poza tym to zupełnie niczym (nie wiem co głębiej, ale co do meritum, to nie widziałem żadnej różnicy.