Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.01.2016, 16:39   #73
nfsfan83
Data rejestracji: 09.03.2015
nfsfan83 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Koledzy ratujcie:

Poradzcie cos bo juz nie wiem co wymyslec, bylem z moim asus w sklepie tam gdzie kupilem, poprosilem goscia aby sprawdzil u siebie predkosc kopiowania u mnie na Asusie 2 gb 8-10 min (na starej GH22LP20 - max 3 min), i u niego skopiowal w 3 min na tym Asusie czyli nagrywara dobra, wrocilem do chaty i wszystkie sata przemienilem (kuzwa nie wierze ze 3 sata poszly, mam asus p5k, i mam sata czerwone i czarne, jeden jest dysk podpiety reszta dvdrw, kabel zmienilem wszystko sprawdzilem to samo

Jakies pomysly masz? w biosie sprawdzilem ustawienie portu sata pod ktorym mam nagryware, ale rok temu nic nie zmienialem jest na auto, zmienilame na pio 4 oraz na ultra dm55 tez nic .

i objaw dziwny wlze plyte buczy buczy cos czyta ale wolno, wyjme plyte zamkne naped, wloze plyte rozkreca sie na maksa, a potem spada do znowu ok 4000

Ratunku. Kuzwa ju***380; nie wiem co szukac przyczyny.

INFO :

ROK CZASU SMIGALO SUPER, ALE ZECHCIALO MI SIE PRZECZYSCIC PC WENTYLATOR NA CHLODZENIU jakis tydz temu, caly PC smiga ok i od tego momentu takie dziwa. Wiec nie sa to sterowniki, programy ani inne rzeczy.. tylko CO
nfsfan83 jest offline   Odpowiedz cytując ten post