Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.01.2016, 16:58   #4
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Tak oczywiście wymieniłem na część ze "szrotu"- to nie przypadek że jeżeli się wykrusza \wyłamuje to właśnie ten ostatni ząb \ przyjmuje on największe obciążenia bo przekładnia na nim mocno hamuje .....
Moje rozważanie o odbudowaniu go jest czysto teoretyczne ....na pewno jest możliwe ale ilość pracy i środków może być większa jak kupno takiego samego sprawnego napędu...

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post