Idealna dla mnie:
- wbudowany zmieniacz na minimum 1000 nagranych CD/CDRW; do kupienia dostępne dodatkowe moduły na kolejny 1000
- zasobniki na czyste płyty, osobno CD i CDRW
- dla klientów w promocji CD za darmo, tylko CDRW płatne (jak czarny wosk w pewnych drukarkach, zapomniałem nazwy)
- czas dostępu do CD <1s
- to wszystko oczywiście w bezgłośnej, wolnostojącej, estetycznej obudowie podłączanej do PC jakimś interfejsem hot-plug o wydajnym transferze
- w nagrywarce niezalezny OS sterujący doskonałą bazą danych SQL, o nagranych płytach; na kompie klient bazy (graficzny i tekstowy, do wyboru) w wersjach dla win, mac i unix/linux; także klient działający w przeglądarce www; ssl; cały soft oczywiscie open source
- programy do nagrywania w wersjach dla różnych OS, można je załadować z pamięci nagrywarki przez ftp (klienta bazy również z ftp nagrywarki)
- możliwość kopiowania płyt bez komputera, o ile można w ten sposób automatycznie obejść zabezpieczenia
- wbudowany wysokiej jakości moduł odtwarzania CD Audio, własne wyjścia optyczne i inne, działający bez kompa ( a moze i wzmacniacz + głośniki, czemu nie)
- drukowanie po zewnętrznej stronie płyty na życzenie, odpowiedni soft graficzny czeka na ftp
- powyższymi wszystkimi funkcjami można oczywiście sterować z kompa lub poprzez wbudowany, kolorowy, dotykowy LCD nagrywarki
Obsługa wszystkich formatów, pomysłów. itd jest oczywista. Zresztą sam moduł nagrywajacy jest w wymiennej kieszeni - producent zapewnia upgrade w przypadku, gdy okaże się, że powstało coś przydatnego.
Drukowanie okładek do pudełek poprzez to cudo byłoby już przesadą. Mozna to zrobić na normalnej drukarce, chociaż... bo ja wiem
Cena poniżej 1000 pln, no dobra, dolarów ,ale to ze wzmacniaczem i głośnikami.
Ja bym kupił....