Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.02.2016, 03:50   #5
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Tak się zaniedbałem, że dopiero tydzień temu dowiedziałem się, że Sapkowski w 2013 wydał kolejną książkę z wiedźmińskiego uniwersum. A teraz skończyłem (niemalże jednym tchem) czytać...

Miał widocznie stary wyga Sapkowski przez te wszystkie lata przy sobie notes pt. "luźne myśli o tym, co by jeszcze w Wiedźminie można było napisać" Szkoda, że nie zrobił z tego ze dwóch książek, bardziej spójnych, ale z drugiej strony może i dobrze, nic nie zostało rozwodnione... Dawno mnie tak książka fantasy nie wciągnęła. Ok, lekki niedosyt jest, lecz znacznie więcej zadowolenia, że mogłem się niespodzianie cofnąć o lat niemal 20 do czasów kiedy czytałem sagę

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post