Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.02.2016, 20:03   #2
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mucio Podgląd Wiadomości
Myślisz iż jest aż tak zle ? Ja mam nadzieje iż ta strona wróci niebawem , lecz wszystko jest możliwe,szkoda by było ,ten program jest naprawdę świetny na dzień dzisiejszy.
Oficjalnie już wiadomo że strona została zablokowana ze względów " prawnych" nie mogą również sprzedawać swoich produktów \ wszystkie Pay\Visa\MasterCard zablokowały płatności online dla firmy...tak samo zaatakowano swego czasu DVDFab ...
więcej info:
https://forum.slysoft.com/threads/is...te-down.68289/

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post