Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.02.2016, 12:33   #20
dune2
Wymiatacz

Data rejestracji: 07.03.2012
dune2 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
kupować używane jak się tylko pojawiają tu masz z opisu ASUSA na zdjęciu jest Plextor ale jest to OEM LiteOn iHBS 112 a bynajmniej takim będzie jak zrobisz mu crosflash
http://allegro.pl/nagrywarka-blu-ray...976458811.html

dune2 z tego co Ciebie pamiętam to w iHAS 124 D nie robiłeś upg. fw. bo nie robisz tego czy jakoś tak odpisałeś.

więc czekaj na oryginalnego iHBS 112 albo kup już przerobionego

dla info mam hp BD B DH8B2LH XHDN druga sztukę nówka wyjęta ze servera czyli można z niego zrobić iHBS 112 212 i 312 cena z przeróbką i wysyłka 500zł :-) takie są ceny obecnie jak cie interesuje gwarancja 30dni bo sprzęt pomimo ze kilku letni nowy nie używany. od kolekcjonera :-)
Nigdy tego nie robiłem to fakt ale jak będzie trzeba to spróbuję.Póki co jednak wolę kupić coś w normalnym sklepie i napisałem do morele a odpisali mi że jeszcze nie wiedzą czy będą i mam czekać na info
Co do przeróbek i cen to interesują mnie głównie nowe ze sklepu z normalna gwarancją a jak mam brać używane lub przerabiane to za "grosze" więc za 500 zł podziękuję bo żebym brał musiałbyś skreślić jedno zero

Ponawiam pytanie.Czy do testowania musi być nagrywarka czy wystarczy sam napęd który tylko odtwarza płyty ?

Ostatnio zmieniany przez dune2 : 26.02.2016 o godz. 12:37
dune2 jest offline   Odpowiedz cytując ten post