Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.02.2016, 08:46   #389
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości

Pioneer w obudowie benq1640 podpiety pod USB2.0 ustawione x4 nagrywał jak poniżej długo...
Konstrukcji Pionka DVR-116\117\216\217 nie lubi USB \u mnie chyba na wszystkich kieszeniach \adapterach jakie mam na tych modelach zapis DVD DL idzie tylko w okolicy ~x2,4 , również potrafią się gryźć z płytami głównymi\chipsetami\sterami w stacjonarkach i tak samo nagrywać a buffor skacze bardzo mocno czyli choroba szalonych sterów ...

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post