Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.02.2016, 17:53   #11
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Który wymaga java script...
Wszędzie wyłączyłeś czy może są strony, które mają aktywny JS? Bo jeżeli to drugie, to zobacz akapit o stronie pajacyka.
Cytat:
Strona banku ma konkretny adres, który się nie zmienia, a ja nie jestem idiotą. Sesja jeszcze przed wysłaniem danych do banku jest szyfrowana.
Jak Ci ktoś podmieni dnsy w routerze czy kompie to co?

Cytat:
Nie podmieni w locie bez mojej wiedzy. Do tego potrzebna jest lewa strona banku lub dodatek do przeglądarki.
Jak Ci się jakiś syf wbije przez przeglądarkę do kompa, to podmieni adres i się nie zorientujesz. Tak dzisiaj działają malware - w locie podmieniają rachunki kont.

Cytat:
Najlepiej od racjonalnych. To co opisujesz to są scenariusze dla Pani Jadzi z warzywniaka, a nie mnie...
Obyś się kiedyś nie zdziwił...

Na niebezpieczniku jest ciekawy opis jak gościu stracił bodaj 16k PLN przez podmianę DNSów w routerze.

Cytat:
Ojej, jakoś nie aktualizuję Windowsa od początku jego kariery na moim komputerze i jakoś nikt mnie nie okradł i nie wgrał syfu.
Skąd wiesz, że nie wgrał?

Takie zachowanie jest moim zdaniem proszenie się o kłopoty.