Dyskusja: [FAQ] Stare, ale jare!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.02.2016, 11:49   #295
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
dasz rady sprawdzić czy te co masz działaj na W7 +++ ?

tj. czy są sterowniki do tego

kiedyś przed przeprowadzka maiłem kontroler na PCI ale on nie wykrywał CD ani DVD działał tylko z HDD
Jeden na pewno sprawdzałem na W7 64bit to nie działał... mimo że na XP działął prawidłowo ....
Tak są sterowniki i są nieodzowne do działania ..

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post