Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.03.2016, 22:36   #13587
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Oni przeważnie dobrze wiedzą, że doręczanie szwankuje. Ja się dowiedziałem, że mają/mieli mnóstwo takich reklamacji i nawet nie udawali zdziwionych. Coś tylko bełkotali, że prowadzą silne rozmowy z PGP. Oczywiście od razu anulowali naliczanie odsetek za nieterminowe zapłaty.
No ale prawie cały rok się z nimi przepychałem, bo co 2 miechy kolejne wezwanie do zapłaty
U mnie też ostatnio same wezwania przychodzą, a f-ry na oczy nie widziałem. InPost pierdzielony...

Ale z tego co słyszałem, z powodu ciągłych problemów stracili już sądy (akurat tutaj terminowe doręczanie przesyłek jest szczególnie ważne). Lada moment i to samo będzie z innymi klientami. Oni i im podobni, mimo że już mogą dostarczać listy, nie nadają się do tego zupełnie dopóki konkurują z PP tylko i wyłącznie ceną.

Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
Edziu, a czemu nie masz e-faktury, ja tak od 2 lat się rozliczam,
sam Tauron ludzi do tego namawia dając niewielkie zniżki
No co Ty - przecież Edzisko nie ma internetu, nie wiedziałeś?

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post