Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.03.2016, 18:47   #744
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Leman39 Podgląd Wiadomości
A ja jeszcze trochę poczekam, może trafię produkcję 2016
Seku, jak u Ciebie z testowaniem na nim?
Jitter oddaje porównywalny do rev. A/B?
U mnie rev. E klepał zawsze powyżej 12% przy czym test trwał od 20 minut w górę dla DVD+R z prędkością x4...
U mnie nie najgorzej pokazuje jitter...
LiteOn iHAS 124 F\FU

A testuje tak samo "pod górkę " śmiało trzeba x8 ustawiać ....

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post