Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.03.2016, 16:22   #5039
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez - Deckard - Podgląd Wiadomości
Przede wszystkim jak się o nie zadba

piękny kolor ale automatu bym nie chciał , gdzie ta radocha przy wachlowaniu biegami ? gdzie szybkie sprinty pod czerwone pole ...
Zostawilem w krainie nazywanej "przed-dorosloscia" ;-). Podobnie jak wojny konsolowo-pecetowe, androidowo Apple'owe, chec pracowania w korporacji, powierzchowne ocenianie osob i absolutna pewnosc ze moja racja jest najmojsza ;-). Tamze trafila tez rzekoma "przyjemnosc" z jazdy jaka teoretycznie ma zapewnic mi skrzynia manualna. Dla mnie przyjemnosc to to, co jest dla mnie wygodne. To tak jak z moim iPhone'em - nie chce wykonywac dodatkowych czynnosic by cos dzialalo. Lepiej niech samo dziala dobrze i nie zajmuje mojej uwagi ;-).

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post