Cytat:
Salvad0r napisa***322;(a)
Bez urazy ale doprawdy szokuje Twoja autorytatywna wypowiedz na temat plytek dwustronnych :-) Plytki, jak juz Cie moi przedmowcy poinformowali, oczywiscie istnieja i to w duzym wyborze. Dodam od siebie ze z oznaczaniem takowych tez nie ma problemu - pojawily sie juz specjalne naklejki. Troche smieszna ta Twoja pewnosc siebie w twierdzeniu ze takich plytek nie ma, na drugi raz pomysl troche i wrzuc np. "double sided DVD-R" do Google.
Inna rzecz, ze technologia produkcji takich plytek jest dosc specyficzna a specjalny klej niezbedny do laczenia dwoch powierzchni w jedna plytke chroniony jest patentami :-)
|
Twoja opinia na mój temat jest "dosyć" negatywna - ale cóż - nie każdy musi mnie lubić.....
W każdym razie:
Nigdy nie pisałem, że wiem wszystko i najlepiej!
Jestem w temacie DVD R zielony - i nie wstydzę się do tego przyznać!
Jeżeli sie wypowiadam na Forum to na podstawie mojej wiedzy -czasami czesciowej - ale przynajmniej troche komus pomoge - albo nawet lepiej - ktos inny to sprostuje i wtedy ja tez bede wiedzial wiecej!
Dlatego w mojej wypowiedzi pisalem, ze nie slyszalem o tych plytkach (a nie ze ich nie ma), a na koniec prosilem o info na ich temat jesli ktosby cos wiedzial - chyba to swiadczy jednak o mojej skromnosci, no nie?

- prosze czytaj uwaznie to co pisza inni!
Nie jest mi przykro, ze cie zszokowalem moja wypowiedzia - nikogo nie obrazalem ani niczym sie nie przechwalalem - wiec pewnie przerazila cie moja glupota albo niewiedza

- no ale to wtedy juz tylko twoja sprawa!
Zyjemy w wolnym kraju i kazdy moze pisac co chce

- jesli chcesz polemizowac z pogladami innych (np moimi) - zawsze to mozesz zrobic - ale na pewno ja sie nie dam wciagnac w jakies niemerytoryczne i emocjonalne dyskusje..
Tak czy inaczej Cie pozderawiam i mam nadzieje, ze nasze dyskusje na tym Forum przyczynia się do podniesienia poziomu wiedzy naszej osobiscie jak i innych forumowiczow!
8) 8) 8)
.