Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.03.2016, 19:05   #9
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez A6ATKA Podgląd Wiadomości
Bardzo, bardzo proszę o soft.

Ja w odróżnieniu od naszego forumowego obżartucha Eda Obelixa potrzebuje trochę technicznych informacji ......

Wersje oprogramowania do Plextor PX-L871A są dwie ... 1.00 i 1.01 i nie są ze sobą kompatybilne co znaczy że nie ma prostej drogi do aktualizacji firmware z 1.00 do 1.01 .....i kombinacji z tymi firmware ,,,

Przeznaczone są do konkretnych modeli i regionów świata\ może się tak zdarzyć że dane fw. narobi bigosu użyte w niewłaściwego sposób do nie właściwego sprzętu..

Również konstrukcje PLDS DH22AW do jakich kolwiek operacji na nich muszą dla bezpieczeństwa być podłączone do fizycznego kontrolera ATA, współpraca przy podłączeniu adapterami\kieszeniami ATA\USB często powoduje błędy przy crossflash i zrobienie cegły z nagrywarki....

Następna sprawa -oprogramowanie 1.01 otrzymałem od kolegi @anywhere z Tajwanu do wyłącznego użytku tylko przez ze mnie...
Przed udostępnieniem tej wersji wypada żebym zapytał go o zgodę ...

Więc musisz @Agatko upewnić się jakiej wersji oprogramowania i do jakiego dokładnie modelu najpewniej do crossflash (model \dokładne kod wersji\ data produkcji) Twój kolega potrzebuje ten soft.....

A wtedy jak już będę wiedział jaki soft potrzebny oczywiście postaram się podzielić ....

Plextor PX-871A\L871A-2016-03-12_17-31-11.png

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post