Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.03.2016, 10:26   #17
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez A6ATKA Podgląd Wiadomości
Mam nadziej, że dobrze zrozumiałam. Nagrywarka w wersji 1.00 zaczęła nagrywać płyty audio z błędami, kolega postanowił wgrać Lite-On IHAP 122 W LL06. Po tym zabiegu przestała działać. Przed zabiegiem zrobił Flash Utility, ale Flash Utility tez nie działa.
Tak we mgle to wszystko mocno wyjaśnione ... ale spróbuje pomóc na ile potrafię .....
Najprawdopodobniej w czasie konwersji EEprom nagrywarki nastąpiły błędy i zostały uszkodzone dane EEprom ....ten typ\konstrukcja tak lubi się wywalić ...
często taki błąd spowodowany jest przez niepoprawne działanie kontrolera ATA\IDE \adaptera USB\ systemów 64bit ..... "to trudna i kapryśna sztuka "
Bardzo nie dobrze że prawdopodobnie nie zrobił kopii zapasowej oprogramowania EEprom ..bez tego może być bardzo trudno przywrócić napęd do życia....

Niech spróbuje wgrać firmware Plextor PX-L871A fw. 1.00 oprogramowaniem DosFlashV2,0 ... to jedyna szansa na poprawne zainstalowanie oryginalnego
firmware w takim stanie jakim teraz jest napęd ......

Ale po tej operacji może być tak jak mocno jest uszkodzony Eeprom nagrywarki że konwersja do Plextor PX-L871A bez kopii oryginalnego eeprom będzie nie możliwa do wykonania i nawet naprawa sum kontrolnych nie przyniesie żadnego rezultatu, napęd nie będzie działał ........
Można próbować wgrać EEprom od innej nagrywarki PLextor PX-L871A -może jest wtedy szansa na odpalenie napędu ale jak to by działało nie mam pojęcia ......
Tyle mogę podpowiedzieć \ link do firmware Plextor PX-L871A 1.00 wysłany na PW .
powodzenia !

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post