Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.03.2016, 18:10   #21
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez A6ATKA Podgląd Wiadomości
Myślałam, że temat naprawy jest już zakończony, dlatego późno odpisuję.
Arnar wykonał kopię software programem Flash Utility i wgrał software IHAP122W. Kopii EPROM nie wykonał. Nagrywarka przestała działać po wgraniu nowego software. Komputer uruchamiał się kilkanaście minut. Wgranie kopii porgramem Flash Utility nic nie zmieniło. Wgranie twojego pliku programem dosflash pomogło. Nie da się wgrać programem dosflash kopii wykonanej programem Flash Utility. Komputer teraz uruchamia się szybciej, ale dioda cały czas mruga i nagrywarka nie działa. Ufff dużo mnie to kosztowało, mam nadzieje, że nic nie przekręciłam.
Zuch dziewczyna \ jeszcze kilka postów i sama będziesz robiła crossflash napędów..

Najprawdopodobniej ma jakiś problem z komputerem\kontrolerem IDE\ATA\ systemem stąd na 100% błędne kopie firmware jakie zrobił Arnar i też błędne wgranie firmware od LiteOn iHAS 122 W .
DosFlash wgra każdą prawidłową kopię do tego typu PLDS-DH22AW obojętnie jakim softem zrobioną .
Być może do dalszej próby ratunku musi poszukać innego komputera ...

Pierwsze co teraz musi spróbować zrobić kopię EEprom na migającym napędzie programem EEPROM Utility v6.2.0 SE dokładnie tylko tą wersją ..
Musi również usunąć zabezpieczenie Areas ....tak jak screen poniżej ;
Oraz przesłać dla sprawdzenia dla mnie jeżeli uda się wykonać kopię Eeprom i nie będzie komunikatu o uszkodzeniu EEprom ...

Plextor PX-871A\L871A-2015-09-08_16-44-56.png

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post