Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.03.2016, 19:59   #13630
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Ale brzydkie te buty, oczy mi pękły!
Akurat wygląd to cecha, która interesuje mnie najmniej, szczególnie że w większości przypadków biegam albo wczesnym świtem, albo późnym wieczorem

Pierwsza wiosenna trasa za mną. Nie napiszę, że jest tragedia - napiszę tylko, że dawno, dawno temu 12 km przebiegałem w czasie 16 minut wolniejszym niż dziś przebiegłem... 6,47 km Na swoje usprawiedliwienie dodam, że wtedy ważyłem 65 kg i chodziłem do liceum, teraz natomiast waga wyświetla 94

Buty w porządku. Wygodne, dobra amortyzacja, raczej na teren niż betonową ścieżkę, ale od zawsze powtarzam że na betonową ścieżkę nadają się rowery, co najwyżej rolki - bo nawet hulajnogi wymagają odbijania się od podłoża, więc nie polecam.

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 14.03.2016 o godz. 20:02
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post