Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.03.2016, 21:41   #13634
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez superrrmario Podgląd Wiadomości
Jarsonu, toś Ty mocno przybrał! Gonisz mnie ostro!!
Ba... Sam nie wierzę, jak na wagę staję Ale prawdziwy wstrząs przyszedł przedwczoraj, kiedy chciałem się wbić w posiadany od pięciu lat garnitur i hmm... no cóż... uznałem, że na tę okazję do marynarki dużo odpowiedniejsze będą dżinsy niż czarne eleganckie spodnie

Cytat:
Napisany przez czechoj Podgląd Wiadomości
poczekaj poczekaj , jeszcze chwilka i stwierdzisz że na betonową ścieżkę najlepiej nadaje się... samochód
Bo to prawda

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post