Dyskusja: Zbieractwo
Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.03.2016, 23:46   #31
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez jeunesse1 Podgląd Wiadomości
Jeśli jest opcja dodania strony domowej to takową dodałem. Przeczytałem ogłoszenie "antyreklamowe" i żadnej reklamy nie dodałem - moderatorów zapraszam do zapoznania się terminem REKLAMA (jaki cel ma reklama). Proszę o bana
Gdybyś zarejestrował się na forum w celu rozwiązania problemu itp, a przy okazji wstawił sobie stronę domową, jak ma to uczynione wielu użytkowników - to ok. Ale przecież w tym wypadku to była oczywista rejestracja tylko i wyłącznie w celu wstawienia linka.

Moderatorzy bardzo dobrze znają znaczenie terminu reklama, są tu i tacy, którzy o reklamie internetowej prace naukowe pisali Przy obecnych czasach kiedy to wujaszek Google pozycjonuje tak a nie inaczej, Twoje działania wpisują się niemal w sam rdzeń definicji reklamy

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online