Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.03.2016, 09:23   #665
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez PeterMac Podgląd Wiadomości
Jestem bardzo ciekawy gdzie tkwi różnica ze modele LG z 2015 roku czytają a Pionki tez z tego rocznika ponoć nie, czy to kwestia tylko softwarowa czy już hardwarowa.
Raczej na etapie samego odczytu zawartości nośnika AACS 2.0 tu nie ma nic do rzeczy, przynajmniej tak mi sie wydaje
Napisałem do tego Pioneer BD Testing Center, zobaczymy co oni odpiszą. Bedę śledził temat, jak coś konkretnego odpiszą dam znać.
Modele LG od połowy 2015 mimo zachowania części nazw modeli tak jak np:BH/WH14NS40 (SVC. Code NS50) to nowe konstrukcje o całkowicie innej konstrukcji inny chipset\ inne OPU \ inna mechanika i całkowita konstrukcja .
Do obejrzenia : LG BH16NS50 / BH16NS55

Nie był bym pewien czy do deszyfracji AACS 2 nie jest potrzebny nowszy chipset tak jak w przypadku modeli LG....

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post