Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.03.2016, 20:44   #3
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez jujo Podgląd Wiadomości
Wybieram:

>Teac DV-W5000S JVC Archival Drive w wersji oprogramowania JVC

Mógłbym spróbować używając komend. Tylko nie wiem co mi jest do tego potrzebne - program i do tego ten firmware (dobrze myślę? ) oraz jak skonstruować tę komendę, aby była poprawna. Dodam, że nagrywarkę podpiętą mam adapterem do laptopa - nie jest to niebezpieczne? W końcu to fajny sprzęt, ale i tak jestem w stanie zaryzykować
Jak USB zalecam przetestować działanie programu
Jaki system ?

Najpierw przetestuj zgranie firmware \kernel \ kernel mode \wgranie zwykłego firmware od DVR216 D

-dk : dump \zgranie z napędu kernel
-df : dump\ zgranie firmware
-k : kernel mode - żeby wyjść z kernel mode trzeba odłączyć zasilanie od napędu i wałczyć a napęd wróci do normalmode
-f : flashing\wgrywanie firmware - komenda dla firmware DVR-216 D 1,09
to DVRTool -f X: S0815001.109 gdzie X to litera naszego napędu

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post