Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.03.2016, 10:23   #444
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez jujo Podgląd Wiadomości
Dzisiaj na innym laptopie podłączyłem adapterem - zapis 16x - wszystko ładnie poszło. Następnie spróbowałem 8x i też ruszył, ale po jakimś czasie stanęło na 24% i nie poszło już dalej (może wina predkości nagrywania?). Po nagraniu prędkością 16x chciałem potestować jakość na LG GH24NSB0 w optidrivie to wyskakuje komunikat, że nie odczyta etykiety dysku. A tak ogolnie płyta chodzi ok
U mnie nie ma takich cudów \ przy najmniej nie zauważyłem ale też używam go na Unitek lub Sata ...
Zresztą rzadko go używam .....to unikatowy egzemplarz .....

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post