Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.03.2016, 13:08   #10
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez golanek Podgląd Wiadomości
Przespałem się z tematem i mam nowy plan. Czary2mary czy mógłbyś podesłać dump eepromu od plexa, wykonany po spatchowaniu go przez plexutilites do dvd-rom dla SL. Czy dane odnośnie bt są ustawione na stałe, czy też znikają po ponownym uruchomieniu kompa? Może plexutilites patchuje firmware, a nie eeprom. To by bardzo ułatwiło sprawę, bo nie wiem czym wrzuca się ten eeprom do napędu. Fix od CrazyCats robi jedynie dump, a flashuje tylko firmware.
Tak oczywiście ale najwcześniej we wtorek \ skarby do wysyłki do @Blackened2687 trzymam w pracy....
Zrobię kopię extradata i firmware ...wydaje mi się że dane zmieniane są w Eeprom bo są na stałe ustawione \zapisane -również w PlexUtilities jest opcja zmiany bez zapisywania czyli do następnego wyłączania\włączenia komputera..
Nikt nie wie czym wrzucić Eeprom do tych konstrukcji....

PS. Mam od niedawna iHAS 122 WU -jak znajdę trochę czasu to spróbuje napisać fix-y do crossflash do PX-891SAW... i spróbować tej operacji...

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post