Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.04.2003, 18:53   #7
-=KoWaLiK=-
Gość

Cytat:
Smartek napisa***322;(a)
No wiec namecze sie i powiem Ci jak ja mam na radeonie 9000... no wiec we wlasciwosciach ekranu > ustawienia, mam tylko "podlaczony" jeden obraz, czyli caly zamalowany ten pierwszy obrazek nr "1"..., bnastepnie ustawilem sobie w pocjach zaawansowanych [taki przycisk na zakladce ustawienia ekranu, pod tymi monitorami...] > Ekrany... i tam zrobilem sobie nowy schemat o nazwie monitor i klaiwsze skrotu to: CTRL + ALT + M ... i dzieki temu jak to nacisne, "przechodzi mi ekran" na monitor... [oczywiscie musisz zaznaczyc nizej, ze ma byc aktywny monitor, u mnie zielony przycisk sie robi ], a drugi schemat o nazwie TV i skrot: CTRL + ALT + B i oczywiscie tu jest monitor wylaczony (czerowny kolorek jest wtedy), a TV wlaczony i jest zielona lampeczka ... coz.. lepiej wytluamczyc nie umiem... i wtedy jak leci film robie CTRL + ALT + B i przechodzi mi ekran na TV, ale chodzi oto, ze telewizor przechwytuje tylko i jedynie sam ekran z napisami, a ekranu filmu nie ma, wiec dlatego takie zamieszanie, a jak juz obejrze caly film o wlaczam CTRL + ALT + M, aby "strumien przeszedl" spowrotem na monitor... rozumiesz? Jesli nie to zglos sie na gg to postaram sie to lepiej wytluamczyc ;]
pozdro

<<< tez tak mam >>>
<<< >>>
  Odpowiedz cytując ten post