Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.04.2016, 12:35   #50
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez airborne82 Podgląd Wiadomości
Nie ma mowy
Na dwie nie ma szans xD

Choć LG jest jeszcze na gwarancji i mógłbym zaryzykować z Pioneerem i gdyby udało sie naprawić LGxD albo wymienić na inny model to bym miał wtedy dwie

Ale jednak w LG jestem bardziej obeznany , choc nie wiem jak w modelu "55" będzie z obsługą niektórych płyt , bo "40" poznałem prawie na wylot i wiedziałem z jakimi płytami grymasił , nie lubiał pewnych rodzajów płyt xD .

Możliwe że " 55 " będzie miała lepiej i nawet te co na " 40 " grymasiły na " 55 " pójdą xD

Ale za to Pioneer to wielka niewiadoma , zwłaszcza z płytami DVD DL .
Jak masz gwarancję to reklamuj..nie ma nad czym się zastanawiać .
Pioneer BDR-20x \S0X bardzo dobrze sobie radzi z DVD DL -lepiej jak LG BH16NS40...

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post