Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.04.2016, 18:55   #18153
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Powiem Ci Demek, że ostatnio sam się przekonałem, że jazda rowerami obok siebie może być niebezpieczna, jechałem samochodem wąską, krętą wiejską drogą, za zakrętem dwóch rowerzystów obok siebie, prawie stali w miejscu, a z przeciwka samochód, zmusiło mnie to do dość ostrego hamowania, wiem, że nie powinni w takim miejscu tak jechać, bo jest o tym w przepisach, ale oni widocznie zapamiętali, że tak mogą i nic więcej. Oczywiście, że są miejsca gdzie to nikomu nie przeszkadza, grupa rowerzystów też jest bezpieczniejsza w takim ustawieniu, ale...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post