Dyskusja: [FAQ] Stare, ale jare!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.04.2016, 07:24   #332
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez dune2 Podgląd Wiadomości
Ja nie oczekuję potwierdzenia czy będzie działać bo czytałem o tych adapterach i wiem że bywają cyrki.To będzie mój taki mały ryzyk fizyk
Myślałem tylko że znasz jakiś adapter który jest godny polecenia.
Sam pewnie używasz nagrywarek ide więc w jakiś sposób są one podłączone no chyba że używasz do nich starych komputerów ?

I jak już mam zaryzykowac to który z tych philipso/benqów uważasz za godny uwagi zaróno jako tester jak i wypalacz verbatimó dvd+r i dvd dl ?

Do tego jakbyś skrobnął coś odnośnie mojego pytania o teac i odnośnie ihas124-14 to byłbym zobowiązany bo na dniach chce kupić
Z nowych adapterów będących na rynku znam tylko USB Unitek Y-1030\ 1031 - BenQ DW1620\ 1650\1655 działa OK -nie działają na nim BenQ DW1640 \BenQ DQ60\\1670
Ja już tylko BenQ używam do testów -trudno mi powiedzieć jak się sprawują na nowych nośnikach \ w każdym razie WOPC\ SolidBurn pozwala na różne kombinacje i testy przy rożnych ustawieniach nagrywarki....
Tu chyba moje ostatnie większe nagrywania na tych konstrukcjach....
STARCIE GIGANTÓW

Odnośnie Teac DV-W524GS to dobry i fajny napęd ale oczywiście trzeba brać pod uwagę że jest on już z " ery " tanich i prostych konstrukcji ale do testów\odczytu\zapisu uważam za bardzo dobry biorąc pod uwagę hardware nagrywarki \
LiteOn iHAS 124 F - to taki Teac tylko że z trzy razy taniej zrobiony...

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post