Dyskusja: [FAQ] Stare, ale jare!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.04.2016, 10:17   #342
dune2
Wymiatacz

Data rejestracji: 07.03.2012
dune2 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
No właśnie przy tak leciwym sprzęcie różnie z tym bywa ale sprawdzę dokładnie
W rodzinnych stacjonarkach mających niekiedy 10 lat i więcej kryją się różne ciekawe nagrywarki ale muszę sprawdzić co to za modele bo przebieg mają z pewnościa malutki.Wiem że jest jakiś benq no ale to bardziej jako ciekawostka bo nie wiem czy uda mi się od nich wydobyć te antyki.
Skupiam się bardziej na trafieniu na okazję cenową w necie i farta że trafię na kogoś z prawie nie smiganą nagrywarką
Zakładając że ten mój pionek dobrze pali to i tak wezmę parę innych dla samej zabawy bo wczoraj zakupiłem adapter ide/sata więc dreszczyk emocji czy dany napęd zadziała a jeśli tak to jak wypala jest mi potrzebny
Rozpoczynam poszukiwania benq,philips i nec a jak już coś dorwę to napiszę co z tego wyszło.
Czy jest gdzies jakiś faq ze spisem najlepszych nagrywarek danej firmy ? Przydałoby się takie coś w jednym miejscu bo łatwiej by się szukało a jak jeszcze byłyby linki do testów bo niektore pewnie były kiedyś testowane to byłoby idealnie

Jeśli takowego nie ma to będę wdzięczny za podanie 2-3 najbardziej udanych modeli danej firmy.Mile widziane podanie kryterium w czym jest dany model najlepszy a w czym najsłabszy ale najważniejsze dla mnie jest wypalanie dvd+r bo to u mnie 90 % nagrań a pozostałe to dvd dl.
Czyli np.
Najlepsze BENQ/PHILIPS
1............ najlepszy w........... najsłabsza strona to .............
2............ najlepszy w........... najsłabsza strona to .............
3............ najlepszy w........... najsłabsza strona to .............

Najlepsze NEC
1............ najlepszy w........... najsłabsza strona to .............
2............ najlepszy w........... najsłabsza strona to .............
3............ najlepszy w........... najsłabsza strona to .............

Jak się komuś zechce to wielkie dzięki

Ostatnio zmieniany przez dune2 : 08.04.2016 o godz. 10:35
dune2 jest offline   Odpowiedz cytując ten post